Hír

Nálunk járt a Király Sportegyesület

Nálunk járt a Király Sportegyesület

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 9.5.2022, Ján Ficza

A napokban vendégül láttuk a Király Sportegyesület korosztályos csapatait, valamint elnökét Király Gábort, szakmai vezetőjüket Hajmási Milánt és az egyes korosztályok vezetőedzőit, illetve erőnléti edzőit.

A Király Sportegyesület szakmai filozófiánkkal, képzési rendszerünkkel ismerkedhetett meg kedden, és szerdán a kisebb korosztályok edzőmérkőzéseken is összemérhették erejüket a vendégeinkkel az U9, U10 és U11 kategóriákban.

Az együttműködés a két akadémia közt Veszelinov Dániel a DAC felnőtt csapatába való átigazolásával kezdődött. Az első napon a nagyobb korosztályokkal, és azok vezetőedzőivel, valamint erőnléti edzőivel töltötték a napot. Németh Krisztián vezette körbe az egyesületből érkező vendégeinket, akik betekintést nyerhettek az akadémia működésébe.

A Király sportegyesület tanulmányi utuk záróepizódjaként, a kisebb korosztályok edzőmérkőzésen mutathatták meg, mit tudnak. Nagyon jó hangulatban telt az esemény, és reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan kellemes napokat élhetnek át közösen a két akadémia növendékei.

“Sok érdekességet, és néhány megfontolandó módszert is láttunk. Itthon az edzőkkel közösen le fogunk ülni és átbeszéljük, mi az, amit érdemes lehet átültetni a mi közegünkbe. Köszönjük a dunaszerdahelyiek, profi, együttműködő hozzáállását!” - mondta el Király Gábor, a sportegyesület elnöke. 

article_bannerarticle_banner