U17

A Real Madriddal is játszik az U17-es csapatunk a Puskák-Suzuki kupán

A Real Madriddal is játszik az U17-es csapatunk a Puskák-Suzuki kupán

AKADÉMIA
|
U17
| csü 26.5.2022, Ján Ficza

Büszkén jelenthetjük be, hogy U17-es csapatunknak is lehetősége adódik megmérettetni magát egy neves nemzetközi tornán június 2. és 6. között.

A 15. Puskás-Suzuki-kupára első alkalommal DAC csapata is meghívást kapott. A Puskás Akadémia által megrendezésre kerülő nemzetközi tornán olyan csapatok mérik össze erejüket majd, mint a Real Madrid vagy brazil Flamengo.

“Köszönet a Puskás Labdarúgó Akadémia vezetőségének a megtisztelő meghívásért Európa legrangosabb U17-es tornájára. Nagy motiváció és egyben kihívás is csapatunk számára. Jó formában vannak, elszántak, sorra bánnak el a szlovák bajnokság csapataival. A nemzetközi megmérettetéseket nagyon fontosnak tartjuk minden korosztályban. Tavasszal az U11-esek szálltak szembe több neves csapattal (FC Liverpool, SSC Napoli, Hajduk Split) a trencsénben megrendezett "This is my Sen" tornán sikeresen. Most pedig az idősebbeken a sor.” - mondta el Németh Krisztián, a DAC akadémiájának ifijúsági sportigazgatója.

Reméljük hasonló sikerekkel tér majd haza az U17-es gárdánk is a júniusban megrendezésre kerülő tornáról. Már a pontos csoportbeosztás is nyilvánosságra került!

Időpont: 2022. június 2.-6.

Helyszín: Pancho Aréna - Felcsút

A torna döntőjét és bronzmérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti pünkösdhétfőn.

article_bannerarticle_banner