Hír

Kapusedzés és szeminárium

Kapusedzés és szeminárium

AKADÉMIA
|
Hír
| csü 29.9.2022, Kurucz,Kiss

Miroslav Hýll, az Szlovák Labdarúgó-szövetség kapusedzője negyedik alkalommal szervezett speciális szemináriumot az ifjúsági kapusok edzői számára, ezúttal a DAC Akadémiával együttműködve.

A DAC Akadémián megtartott szeminárium fő témája a fiatal kapusok képzésével kapcsolatos információk megosztása volt. A szövetség kapusedzőjének előadásához további szakemberek is csatlakoztak, köztük akadémiánk kapusedzője, Martin Raška. A képzés elméleti és gyakorlati részből állt, melyet kölcsönös eszmecsere követett.

A szemináriumsorozatot közel három évre félbeszakította a koronavírus-járvány. Korábban a pozsonyi Slovan, a nagyszombati Spartak és a Zsolnai MŠK otthonában megtartott képzés helyszínéül most a DAC Akadémiát választották.

„Nagyon elégedett vagyok az előkészületekkel, a képzés lebonyolításával és a meghívott előadókkal való együttműködéssel. A DAC Akadémiáján megtartott szeminárium hasznos és szükséges volt. A szakmai kommunikációnak ezt a módját már jövő tavasszal folytatni kívánjuk az akadémiákon dolgozó kollégákkal” – összegzett Miroslav Hýll.

 

article_bannerarticle_banner