Hír

Szülői információk - nyílt nap a kapusoknak

Szülői információk - nyílt nap a kapusoknak

AKADÉMIA
|
Hír
| pé 30.9.2022, KK

Információk a nyílt nap programjáról, amelyet a jövő kapusnemzedékeinek tartanak edzőink október 3-án, 18:00 órától a MOL Akadémián.

 Kedves szülők és gyerekek! 

Ezt a tájékoztatót azok figyelmébe ajánljuk, akik az elsődleges regisztráció keretein belül jelentkeztek az akadémiánk által rendezett NYÍLT NAPRA, ahol a kapusnövendékek találkozhatnak a DAC kapusedzőivel, akik a helyszínen majd további útbaigazítással látják el az oda érkezőket.

Az érkezés 17:30 – 17:45 óra között lehetséges a MOL Akadémia területére, ahol a nagy konténer épülethez (12-es a térképen) kell majd jönni. Megkérünk mindenkit, hogy az időjáráshoz illő edzőfelszerelést és sportcipőt (műfüves pályán lesz megtartva a bemutató edzés) hozzák magukkal. Az öltözőket igény szerint biztosítjuk. Parkolásra a MOL Akadémia hátsó parkolójában (14-es a térképen, érkezés a Karcsai út felől) lesz lehetőség. Az edzés 18:00 – 19:00 között lesz megtartva DAC edzőivel, akik majd az edzés végeztével kiértékelik az eseményt.

Az edzés a szülők számára megtekinthető! A regisztrációt kitöltők jelentkezését elfogadtuk, ezt követően pedig mindenkit várunk szeretettel hétfő koraeste!

Tájékoztatató és térkép itt tölthető le.

article_bannerarticle_banner