Hír

Edzőmérkőzések az ETO-val és a Munkács Akadémiával

Edzőmérkőzések az ETO-val és a Munkács Akadémiával

AKADÉMIA
|
Hír
| sze 16.11.2022, KK,Kiss

A tegnapi nap folyamán a Munkács Futball Akadémia U16-os, U15-ös, U14-es és U13-es csapata vendégeskedett a MOL Akadémián. A munkácsiak mellett testvérklubunk, a Győri ETO is ellátogatott hozzánk két korosztályos együttessel.

"A tegnapi nap folyamán a Munkács Futball Akadémia U16-os, U15-ös, U14-es és U13-es csapata vendégeskedett a MOL Akadémián. Fontos számunkra, hogy ilyen nemzetközi mérkőzéseken mérjük fel a tudásunkat. Az ukrajnai futballkultúrában nevelkedett játékosokkal pedig kimondottan értékes párharcokat vívtunk. 

A sportesemény során megpróbáltuk feledtetni vendégeinkkel azt a nehéz időszakot, melyet az ukrajnai háború kirobbanása óta átélnek. A munkácsiak mellett testvérklubunk, a Győri ETO is ellátogatott hozzánk két korosztályos együttessel. A zöld-fehérektől az U16-os és az U13-as csapat volt jelen. Velük is hasznos meccseket játszottunk. 

Legközelebb a Munkács Futball Akadémia a Kisvárdával karöltve szervez egy U14-es elit tornát Kisvárdán. Ez a megmérettetés december 2-tól 4-ig tart. Itt újra lehetőségünk lesz megmérkőzni egymással, és a Kárpát-medence más futballakadémiáinak növendékeivel. " - Nyilatkozta Németh Krisztián, az akadémia ifjúsági sportigazgatója.

Fotók Lelkes Ernő.

article_bannerarticle_banner