Hír

Van zsákodban minden jó – óvodásokhoz látogatott el az Ovimikulás

Van zsákodban minden jó – óvodásokhoz látogatott el az Ovimikulás

AKADÉMIA
|
Hír
| csü 8.12.2022, Kurucz,Kiss

December 6-án nagy meglepetés várt a DAC legkisebb szurkolóira. Mikulás-nap alkalmából személyesen látogatott el az óvodásokhoz az Ovimikulás, s ha már náluk járt, természetesen nem érkezett üres kézzel.

Gyermekzsivajtól volt hangos december 6-án a városi sportcsarnok, ahol a dunaszerdahelyi Rózsaligeti, valamint a Barátság téri óvoda, továbbá a pódafai és a dióspatonyi óvoda óvodásai gyűltek össze Mikulás-nap alkalmából. A virgonc ovisok már tudták, hogy kell ilyenkor várni a „Nagyszakállút”, ezért kivétel nélkül mind szépen kitisztított cipőben érkeztek.

Mielőtt még a helyszínre érkezett volna az Ovimikulás, ügyességi versenyeken vettek részt a gyerekek, s a játékok közül természetesen a labda sem hiányozhatott. „A legfontosabb most is az volt, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, labdázzanak, megszeressék a sportot. A legtehetségesebbeket pedig szívesen látjuk a csapatainkban” – üzente Németh Krisztián, a DAC Akadémia ifjúsági sportigazgatója.

A játékos testmozgást a megérdemelt ajándékosztás követte. Déltájban már az Ovimikulás is megérkezett a sportcsarnokba, ahol előbb kiértékelte a délelőtti versenyszámokban legjobban teljesítő 15 óvodást, majd a négy óvoda minden gyerkőcének kiosztotta a Kukkonia PT és a DAC store hozzájárulásával elkészült mikuláscsomagokat. A gyerekek hatalmas mosollyal fogadták az ajándékokat, és mivel mindegyikük nagyszerűen viselkedett, virgácsot senki sem kapott. 

article_bannerarticle_banner