Hír

Kon-truss Cup, Nebulo Cup - DAC U11

Kon-truss Cup, Nebulo Cup - DAC U11

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 4.9.2023, KK
article_banner
article_banner
article_banner

​KON-Truss Cup 2023 - Egy sikeres torna után!

Az U11-es csapatunk a KON-Truss Cupon végül 12 csapatból a második helyen zárt, mert a döntőben az ellenfél felénk kerekedett.

„Büszkék vagyunk a teljesítményünkre, hiszen az egész torna során kiválóan szerepeltünk, mind egyéni, mind csapatszinten. Az idei KON-Truss Cup az utóbbi idők egyik legjobban szervezett tornája volt. A résztvevő csapatok minősége kiváló volt, és számos erős ellenféllel mérhettük össze erőnket, például a Fradival, a lengyel Rakow csapatával,vagy az osztrák Austria Wiennel. A döntőn kívül mindenkit legyőztünk, és remek focit játszottunk. A jövőben még nagyobb sikerek reményében, az elkövetkező időszakban dolgozni fogunk azon, hogy a fiúk még hatékonyabban oldják meg a 3v2 szituációkat, és gyorsabban reagáljanak az átmenetekre.“ – nyilatkozta Bögi László, vezetőedző.

Gratulálunk Miško Kováčnak és Miklós Máténak, akik bekerültek a torna All Star csapatába. Miklós Máté külön elismerést is kapott, hiszen ő lett a torna legjobb kapusa.

Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást!U11 Nebulo Kupa 2023 - Kapuvár

Az U11-es csapatunk másik gárdája Magyarországon, a kapuvári a Nebulo Kupán szerepelt, ahol összesítésben az 5. helyen végeztünk. A tornán 2 döntetlen, 2 győzelem és 1 vereség született.

article_bannerarticle_banner