Hír

Toborzó lányoknak - Gyere közénk!

Toborzó lányoknak - Gyere közénk!

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 19.9.2023, KK
article_banner
article_banner
article_banner

Próbáld ki magad a pályán!Október 24-én, kedden várjuk a 9-18 év közötti focizni vágyó lányokat a MOL Akadémián megrendezett Toborzóra!

Harmonogram október 24-én:

  • 16:30 találkozás az edzőkkel
  • 17:00 edzés

Elérhetőség:

Főedző: Mgr. Dosztig Dávid
Tel.: 0915 133 291

Másodedző: Viktória Bögiová
Tel.: 0903 129 914

Kapcsolatfelvétel esetén további információval szolgálunk.

Minden kedden 17:00-tól nyílt edzést tartunk a lányoknak. Akkor is várunk, ha először még nem szeretnél közénk állni, csak szívesen megtekintenéd, milyen egy edzés nálunk.

Focizni vágyó lányok, gyertek a MOL Akadémiára!

„A nehéz bajnoki rajt után a csapatok kezdenek formába lendülni és magukra találni. A kemény munka híve vagyok, és örömmel látom, hogy a lányok nap mint nap keményen és alázatosan dolgoznak a jó eredményért. Ami az idősebb kategóriában szerzett gólt illeti: nagyon szép találat volt, ritkán látni ennyire szép lövést egy ifjúsági mérkőzésen. A mérkőzés végig izgalmas volt, és büszke vagyok a lányokra, hogy nem engedték ki a kezükből az irányítást. A fiatalabb kategóriában már az első félidőben eldőlni látszott a mérkőzés, melyen 0:4-es félidei eredménnyel vonult a csapat az öltözőbe. Ha valaki kedvet kapott, és hasonló izgalmas perceket szeretne átélni a pályán, szívesen látjuk október 24-én a MOL Akadémián megrendezett nyílt napon“ – mondta Dosztig Dávid, a női csapatok vezetőedzője.

article_bannerarticle_banner