Interjú

Ammar Ramadan: Készen állok az előttünk álló mérkőzésekre

Ammar Ramadan: Készen állok az előttünk álló mérkőzésekre

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 8.9.2024, Nagy Krisztián, foto: Fekete Nándor, Cséfalvay András

Ammar Ramadan kilábald sérüléséből és egy szép egyéni villanással egyenlített a tegnapi DAC-ETO (4:1) edzőmérkőzésen.

Egy sérülés miatti kényszerpihenőt követően szombaton hosszabb idő után léptél pályára a győri ETO. Hogy érezted magad?
„Végre ismét futballozhattam, megpróbáltam élvezni a játékot, hiszen hosszú ideje nem volt ebben részem. Az elmúlt csaknem két hónap nem volt könnyű időszak a számomra, hiszen imádom a labdarúgást. Biztos vagyok benne, hogy ha folyamatosan játszani fogok, akkor a csapat hasznára leszek. Remélhetőleg megkapom az esélyt és jó lenne, ha egészséges tudnék maradni. Szerintem készen állok az előttünk álló mérkőzésekre.”

Milyen sérülést szenvedtél el?
„A csípőmmel voltak gondok, amelyet talán az edzések vagy esetleg egy rossz mozdulat hatására túlterheltem. Fájdalmat éreztem és nem akartam kockáztatni. Néhány napig fájt, de most már jól vagyok.”

Milyen volt az ETO elleni előkészületi találkozó belülről?
„Jó felkészülés volt számunkra, hiszen a csapat immár több hete nem játszott komoly tétmérkőzést. Nem volt egyszerű meccs, de alaposan fel kell készülnünk az előttünk álló hetekre, hiszen sűrű menetrend áll előttünk. Kemény ellenfelek várnak ránk otthon és idegenben is, így mihamarabb jó formába kell lendülnünk.”

Hogyan írnád le a gólodat?
„Végre betaláltam, szerettem volna kitűnni. Remélhetőleg ez a tétmérkőzéseken is sikerülni fog, szeretném élvezni a focit. A találatomnál jól olvastam a játékot, először lőni akartam, de láttam, hogy többen is blokkolnának, ezért toltam még egyet a labdán, megtaláltam a megfelelő szöget és az alsó sarkat a lövéshez. Szerencsére sikerrel jártam.”


article_bannerarticle_banner