Szurkolk

DAC 1904 - Slovan: szurkoli informcik

DAC 1904 - Slovan: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| p 15.9.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Belpjegyek rustsa, ksrprogram, biztonsgi intzkedsek s hasznos tudnivalk szurkoli tmutat a vasrnapi bajnoki mrkzssel kapcsolatban!

Az sz harmadik hazai ligamrkzsn a tavalyi szezon els kt helyezettje csap ssze a MOL Arnban. Vasrnap 17:30-kor a pozsonyi Slovan egyttest fogadja a DAC.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa a mrkzs napjig:
2023. szeptember 15., pntek:
DAC store: zrva | 2-es szm kassza: 9:00-12:00
2023. szeptember 16., szombat:
DAC store: 9:00-12:00 | 2-es szm kassza: 9:00-16:00
2023. szeptember 17., vasrnap (meccsnap!):
DAC store: 14:00-21:00 | 2-es szm kassza: 13:00-21:00

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE vasrnapi menje ide kattintva olvashat. A Silver VIP belpjegyek rustsa a jegypnztron kvl a DAC store-ban is zajlik.

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:
- online a https://store.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ban is.

A brletek s az egyszeri belpjegyek pontos helyre a brleten/belpjegyen szerepl lhelyre szlnak.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 15:00 rakor letbe lp kvetkez kzlekedsi korltozsokra:
- a Vsrtr felli bektutat (a Park presso mellett) a Vrosi Rendrsg munkatrsai 15:00 rtl lezrjk a gpjrmvek ell
- a rendrsg 15:30-kor lezrja a Sport utca azon szakaszt, amely a krforgalomtl a Rzsaliget s a Fenyves laktelepek kzti sszekt tig vezet; a Sport utcba ezt kveten csak a parkolsi engedllyel rendelkez gpjrmvek (VIP, hivatalos szemlyek) lesznek beengedve
- a Gyurcs u. s a Kisudvarnoki t kzti keresztezdst a rendrsg fogja ellenrizni; 15:45-tl a rendrsg lezrja a Gyurcs utct a gpjrmvek ell
- a kt csapat s a Slovan drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor forgalomkorltozsra lehet szmtani a Gyurcs, Mez, Szab Gyula, Kertsz s Czibk utckon is; ugyanez rvnyes a vendgszurkolk meccs utni tvozsra is

A Sport utcba kizrlag a parkolsi engedllyel (VIP, hivatalos szemlyek) rendelkez gpjrmvek lesznek beengedve.

A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt. A vros nkormnyzata elrhetv teszi tovbb a gokart plya parkoljt a Kisudvarnoki ton - mind a szemlygpkocsik, mind a buszok szmra.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B C s D (D2, D3, D4 szektorok) tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendgszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 s D2 szektorok egy rsze tkzznaknt resen lesz hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn s D tribn sarkn: AL, AD, D2, D3, D4
- az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- a C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst. A belptets felgyorstsa rdekben javasoljuk szurkolinknak, hogy nyomtassk ki az online belpjegyet.

Felhvjuk szurkolink figyelmt a kapuknl zajl fokozott ellenrzsre, ahol mindenki a megfelel tpus brlettel/jeggyel lesz beengedve. Megkrjk a kedvezmnyes jeggyel/brlettel rkez szurkolkat, hogy ne felejtsk el magukkal hozni a kedvezmnyre val jogosultsgot igazol okmnyt. Az a szurkol, aki kedvezmnyes jegyet/brletet mutat fel, de annak hasznlatra val jogosultsgt nem tudja igazolni, nem lesz beengedve a stadionba.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui kt rval a kezds eltt nyitnak (15:30, belertve a VIP szektorokat).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Annak rdekben, hogy elkerljk a pnztrak eltt kialakul hossz sorokat, a kapu nyitstl a mrkzs kezdetig (teht 15:30 s 17:30 ra kztt) a pnztrakban kizrlag az albbiak lesznek lehetsgesek:
- belpjegyek rtkestse
- klubkrtyk kiadsa (az online vsrlskor kapott voucher alapjn)
- cashless krtyk feltltse

A klubkrtyk rustsa az emltett idpontban sznetel; illetve ajnljuk az online vagy a kapuk nyitsig megejtett vsrlst.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A 2022-es tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A htvgi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt. A hazai szektorokban helyet foglal szurkol szmra a B1, C5 s D4 szektoroknl helyeztnk el egy-egy feltlt automatt.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 15:30 s 21:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Az AD s BC kapuknl, a forgajtk kzelben 8 eurs kredittel elre feltlttt Cashless krtyt tudnak vsrolni.

A cashless feltltllomsok elhelyezse a MOL Arnban:

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

A CASHLESS KRTYK ONLINE FELTLTSE

Emlkeztetjk a FANPORTAL-on beregisztrlt szezonbrlettel ill. klubkrtyval rendelkez szurkolinkat, hogy a felleten online is fel tudjk tlteni a Cashless krtyjukat. Ugyanitt az aktulis cashless egyenlegket is le tudjk ellenrizni. Hasznljk ki ezt a lehetsget!

NIK FANZNA, ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A mrkzs napjn 15:00 rakor, a B tribn mgtt nyit a Nik Fanzna, ahova gazdag ksrprogrammal vrjuk a kicsiket s nagyokat egyarnt. A szurkolk itt tbb focis versenyt is kiprblhatnak, harcba szllhatnak a Nik fogadiroda ltal felajnlott kreditekrt s alrst vagy kzs fott krhetnek a klubtrtnet egyik legjobb gllvjtl, Tibor Miinectl. A fanzna programja:

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (15:30) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 14:00 rakor nyit, s 20:00-kor zr. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol ezentl, mr a bankkrtys fizets is lehetsges. Figyelem! A DAC store knlatt rendszeresen bvtjk, ezttal iskolai szerekkel, s feltltttk az j idegenbeli mez kszlett is. A fanshop storban keressk a lerazott outlet-ruhzatot!

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzst az 1/2014. szm, a sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a rendrsg klnleges rendszer (riziks) sportesemnynek nyilvntotta. A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.