Hír

Döntsük el együtt, milyen sör legyen a MOL Arénában!

Döntsük el együtt, milyen sör legyen a MOL Arénában!

A-CSAPAT
|
Hír
| va 31.3.2024, DAC 1904
article_banner
article_banner
article_banner

Milyen sört innál szívesen a hazai meccsek alatt? Most közösen eldönthetjük. A DAC–Zólyombrézó mérkőzés előtt egy szurkolói sörkóstolón dől el, hogy a jövőben melyik sört csapoljuk a büfékben.

Április 7-én rendhagyó esemény, egy sörkóstoló előzi meg a Zólyombrézó elleni hazai fellépésünket. Ha valaki arra gondol, hogy a játékosokkal való közös sörözésről van szó, azt ki kell ábrándítanunk. Amíg focistáink a meccsre készülnek, addig Ti, DAC-szurkolók eldönthetitek, hogy a jövőben melyik sört üssük csapra a büfékben.

Különböző szempontok (eltarthatóság, ár, beszerzési lehetőségek) alapján kiválasztottunk 5 sörmárkát, melyek a következők: Staropramen, Budvar, Gambrinus, Kaltenecker és Csíki Sör.

Mi lesz a dolgod? Kóstold végig a sörmintákat, és szavazz arra, amelyik a legjobban ízlik! Az lesz a befutó, amelyik az ún. vakkóstolón a legtöbb szavazatot kapja.

A sörkóstoló a B-szektor mögötti parkolóban zajlik majd, az eredményhirdetésre a mérkőzés félidőjében kerül sor. A sörkóstolót egy 1000 fős mintán végezzük, ezért érdemes minél előbb érkezni, ha nem akarsz lemaradni. A sörkóstoló 15:00-tól 17:00-ig tart

A legjobb dolog, ami a komlóval történhet, hogy sörként folytatja a MOL Arénában. Légy ott azok között, akik eldöntik, melyik legyen az a jövőben!

article_bannerarticle_banner