Hír

Előkészületi mérkőzésen: FK Austria Wien - FC DAC 1904 4:0 (0:0)

Előkészületi mérkőzésen: FK Austria Wien - FC DAC 1904 4:0 (0:0)

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 5.7.2017, Timár Filip

Sajnos második felkészülési mérkőzésünk végeredménye sem alakult a várakozások szerint. A bécsi Austria ellen ismét két eltérő félidőt láthattunk. Főleg a második játékrészben sok hibával játszottunk, amit az ellenfél nem hagyott büntetlenül, és 4:0-s fölényes győzelmet aratott felettünk.

A bajnok Salzburg után az osztrák liga legutóbbi idényének ezüstérmesével is megmérkőztünk. Marco Rossi ezúttal nem számíthatott a Huk, Šatka, Šafranko és Macej négyesre, akik egy hetes szabadot kaptak. Továbbra is hiányzik Davis, és kisebb sérülések miatt Kwin, Čmelík, Kontár, Almási és Mészáros. A mérkőzés előtti bemelegítésnél Aluku is lesérült.

A hátralévő három edzőmeccset hazai környezetben abszolválja a csapat, az elsőt már most szombaton, július 8-án 18 órától. Az ellenfél a lengyel másodosztályú TS Podbeskidzie Bielsko-Biala lesz.

FK Austria Wien - FC DAC 1904 4:0 (0:0)

FK Austria Akadémia, Bécs, Ausztria, 2017. július 5., 18.30 ó, napos idő, +30°C

Góllövők: - Mervó (öngól), Friesenbichler (büntetőből), 76. Jonović, 80. Monschein

DAC: Slávik - Živković, Kocsis, Koštrna, Kosorin - Ljubičić - Simon, źupták - Pačinda, Mervó, Vida. Cserék: Száraz - Pagáč, Domonkos, Moďoroši, Sandal, Divković, Bajić, Špiriak. Edző: Marco Rossi.

Austria: Pentz, Jonović, Martschinko, Borković, Gluhaković, Cancola, Pejic, Blauensteiner, Prokop, Serbest, Friesenbichler. Cserék: Monschein, Grunwald, Salamon, Pires. Edző: Thorsten Fink.

STATISZTIKA:

Lövés - kapura 6:3, mellé 3:5

Szöglet - 8:6

Les - 2:1

article_bannerarticle_banner