Interj

Miroslav Ker: Remek mrkzst jtszottunk

Miroslav Ker: Remek mrkzst jtszottunk

A-CSAPAT
|
Interj
| h 18.9.2023, Nagy Krisztin, foto: Fekete Nndor, Csfalvay Andrs

Nagyon lveztk az sszecsapst, akrcsak szurkolink. Ennek bizonytka, hogy mennyien maradtak a stadionban a lefjs utn is velnk nnepelni. Miroslav Ker fontos glpasszt jegyzett a mrkzs els gljt jegyz Goure tallatnl.

Nagyon lveztk az sszecsapst, akrcsak szurkolink. Ennek bizonytka, hogy mennyien maradtak a stadionban a lefjs utn is velnk nnepelni. Ezt mr hosszabb ideje nem lhettk t, ezrt nagyon boldogok vagyunk, hogy sikeresen trtnk vissza a bajnoki kzdelmekbe a vlogatott sznetet kveten. Megltjuk, mit hoznak a soron kvetkez meccsek, folyamatosan kemnyen kell dolgoznunk s folytatni a j eredmnyeket. Jl kezdett a Slovan, volt nhny helyzetk s lvsk. Mi rgtn az els lehetsgnket glra vltottuk, aminek rendkvl rlnk. Fontos volt a reakcink, hiszen a legutbbi sszecsapsokon a vezet tallat utn rgtn kapitulltunk. A flidei sznetig megduplztuk az elnynket, mghozz egy, taln szerencss, de egyttal szp gllal. Jl tmadtuk le az ellenfl kapust, aki br hibzott, ezt egyltaln nem bntuk. Szerintem remek mrkzst jtszottunk nyilatkozta a tegnapi DAC-Slovan (3:1) bajnoki rangad utn csapatunk kzpplysa, Miroslav Ker, aki fontos glpasszt adott a meccs els tallatt szerz Fernand Gour gljnl. Goure az els naptl beilleszkedett az ltzbe s a csapatba is. egy olyan tpus tmad, amilyenre szksgnk van ers, glveszlyes s sok zavart okoz az ellenfl kapuja eltt. Az els srga-kk sszecsapsa remekl sikerlt, de folytatnia kell. Mindenkppen dicsretet rdemel.

Kivlan alakult szmunkra a rangad, az 57. percben mr hromglos elnyben voltunk. Legutbb 2019 szeptemberben vezettnk hrommal a Slovan ellen az 5:2-es gyzelem alkalmval. A vendgcsapat azonban egy ra elteltvel szptett, amikor is Strelec lltotta be a 3:1-es vgeredmnyt. A tallatt megelz szituci picit balszerencss volt, kt vdnk sszetkztt. Ezutn le kellett zrnunk a kapunk fel vezet utat s a gyzelemre jtszani, hiszen a Slovan risi minsget kpvisel. Nem voltunk idegesek, szerintem simn behztuk a hrom pontot. Mindegyik gyzelem segt, fleg, amelyet a legnagyobb rivlisunk ellen aratunk. Szksgnk volt mr egy ilyen sikeres meccsre, fleg a legutbbi fellpseink utn. Nem voltunk egyszer helyzetben, tlnk is hinyzott nhny jtkos, radsul rgtn a vlogatott sznet utn jtt a nagyon j ellenfllel szembeni rangad. Viszont egy kivl eredmnyt rtnk el s megynk tovbb tette hozz egyttesnk 27 ves kzpplysa.