Hír

Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó

Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 28.11.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

Csapatunk szombaton 15:00-tól Besztercebányán lép pályára. Jöjjön el és bíztassa a sárga-kékeket!

Az őszi idény lassan a végéhez közeledik, az utolsó három forduló vár a csapatokra. December első hétvégéjén a DAC a Besztercebánya otthonában játszik fontos összecsapást a felsőházért.

A Besztercebánya-DAC mérkőzés 2023. december 2-án, szombaton 15:00 órakor kezdődik.

A belépőjegyek egységes ára 8,- euró. Az árusításuk a következőképpen fog zajlani:
DAC store: a mai naptól szombat 10:30-ig a MOL Arénában található üzletünkben
Besztercebányán: a mérkőzés előtt a helyszínen, 14:00-tól

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az elővásárlás lehetőségét.

Belépőjegyet csak névre lehet vásárolni. A stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZP) igazolvány. Akinél a belépőjegyen és az igazolványon feltüntetett név eltérő, nem lesz beengedve a stadionba.

A besztercebányai stadion jegypénztárai és beléptető kapui egy órával a kezdő sípszó előtt, 14:00 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz.

Szurkoljunk Besztercebányán is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

article_bannerarticle_banner