Hír

Rózsahegy - DAC 1904: jegyinfó

Rózsahegy - DAC 1904: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Hír
| hé 25.3.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

Csapatunk Nagypénteken 17:30-tól a felsőházi rájátszás 3. fordulójában Rózsahegyen lép pályára. Íme, minden tudnivaló a vendégjegyek értékesítéséről.

Húsvéthétvégén a rájátszás 3. fordulójának mérkőzéseivel folytatódnak a Niké Liga küzdelmei. Csapatunk Nagypénteken Liptón lép pályára.

A Rózsahegy-DAC mérkőzés 2024. március 29-én, pénteken 17:30 órakor kezdődik.

A vendégszektorba szóló belépők ára: 8 euró a felnőtteknek, 6 euró a nyugdíjasok számára. A 10 év alatti gyermekek, ill. súlyos fogyatékkal élők számára ingyenes a belépés.

A belépőjegyek árusítása csak a helyszínen fog zajlani. A rózsahegyi stadion jegypénztárai és beléptető kapui két órával a mérkőzés előtt, 15:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz. Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljék a szervezők utasításait.

Szurkoljunk Rózsahegyen is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

article_bannerarticle_banner