Interjú

Vitális Milán: Ilyen sportszerű hangulatban zajló meccsekre van szükség

Vitális Milán: Ilyen sportszerű hangulatban zajló meccsekre van szükség

A-CSAPAT
|
Interjú
| ke 6.8.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő, Fekete Nándor, Cséfalvay Á.András

„Megérzésből visszahúztam jobbra a labdát és a kapus mellett elhelyeztem a rövid sarokba, ahol elég sok hely volt.” Vitális Milán újabb látványos találata döntötte el végleg a vasárnapi rangadót.

„Közvetlenül a csütörtöki kupamérkőzés után levertek voltunk, de péntektől már a vasárnapi összecsapásra koncentráltunk. Szerintem ez a végeredményen meg is látszódott. Túl kell tenni magunkat az európai kupabúcsún, bármennyire is fáj, hiszen a bajnokságot és a szlovák kupát még meg lehet nyerni. A rangadó elején lehetett látni, hogy picit idegesek voltunk, én személy szerint pedig egy picit haragos is, amiért csütörtökön nem voltam a kezdőcsapat tagja. Vasárnap azonban megkaptam a lehetőséget és szerintem ki is jött a lépés. Remélem, hogy így folytatom tovább. Szerintem az egész mérkőzést uraltuk, talán az átmenetekben volt jobb az ellenfél. Igyekeztek gyors ellentámadásokat vezetni, de csak pár lehetőségük volt, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot” – nyilatkozta a vasárnapi DAC-Komárom (2:0) rangadót követően Vitális Milán, aki a 79. percben egy szép egyéni alakítás végén állította be a végeredményt.

„Redzic lefejelte nekem a labdát, tudtam, hogy tovább kell futnom, éreztem, hogy hozzám kerül majd a játékszer. Láttam, hogy balról érkezik egy védő, aki megpróbálja blokkolni az esetleges lövést, ezért megérzésből visszahúztam jobbra a labdát és a kapus mellett elhelyeztem a rövid sarokba, ahol elég sok hely volt. Hatalmas érzés volt a szurkolóink előtt ünnepelni” – mondta a 22 éves középpályás, aki első találatát szerezte az idényben, összesítve pedig a negyediket a Niké Ligában.


Nagyszerű, igazi baráti légkörben zajlott az első csallóközi derbi, amely a szezon eddigi nézőcsúcsát hozta. „A csallóközi rangadón, a két magyar csapat csatáján remek hangulatot teremtettek a szurkolók. Köszönjük nekik és igyekszünk további győzelmekkel kedveskedni. Ilyen meccsekre van szükség, amely rendkívül sportszerű hangulatban zajlott.”

article_bannerarticle_banner