Hír

Edzőink a keddi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a keddi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| csü 29.8.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a keddi mérkőzések kapcsán.

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „A keddi mérkőzés nem indult jól – már az első percben gólt kaptunk. Ezt követően ellenfelünk már csak a védekezésre összpontosított, nekünk pedig teljes erőbedobással kellett játszanunk. Az egész mérkőzés során mi domináltunk, s ígéretes lehetőségeket alakítottunk ki. Az első félidőben sikerült kiegyenlítenünk, s ráadásul kihagytunk egy tizenegyest is. A második játékrészben már egyértelműen domináltunk, s már csak az idő kérdése volt, mikor szerzünk gólt. Úgy gondolom, a végén megérdemelten nyertünk.”

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Sajnos az első félidőben nem használtuk ki az adódó lehetőségeinket, s a későbbiekben a hazaiak ezt gólok formájában meg is büntették. Hiába lőttük idegenben gólokat, sajnos ezúttal nem tudtunk pontot, pontokat szerezni.”

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Sajnos ezt a mérkőzést elveszítettük, ennek ellenére jó teljesítményt mutattak játékosaim – mindvégig küzdöttek, érződött rajtuk a győzni akarás. A hazaiak az egész mérkőzés során védekeztek, s csak a kontrákra építettek – az első gólt 11-esből, a másodikat egy gyors ellentámadásból szerezték. A második félidőben nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, de gólt már nem tudtunk szerezni.”

article_bannerarticle_banner