Hír

Edzőink a csütörtöki és a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a csütörtöki és a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 9.9.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a csütörtöki és a hétvégi mérkőzések kapcsán.

Slovan Pozsony U17 - DAC U17 4:1 (1:1)

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Jó kezdésünk után sikerült szinte azonnal vezetést szereznünk. Ellenfelünk azonban egy szabadrúgásból szerzett góllal, meg az első félidőben egyenlíteni tudott. A második játékrészben a hazaiak jobban akarták a győzelmet, amit gólokkal is bizonyítani tudtak.”

Slovan Pozsony U16 - DAC U16 1:1 (0:0)

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Nagy iramú, színvonalas mérkőzést játszottunk, melyen szép gólt szereztünk. Rengeteg támadást vezettünk, s akár el is dönthettük volna a találkozót, de ez most nem sikerült. Minden játékosnak jár a dicséret, hiszen jó teljesítményt nyújtottak. Azt a játékstílust mutatták meg, amit edzői stábunk látni szeretne.”

DAC U15 - SDM Domino Pozsony U15 7:0 (5:0)

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Azt lehet mondani, hogy a mérkőzés 10 perc alatt eldőlt. Nagy elánnal és elszántsággal kezdtük a találkozót. Sorra dolgoztuk ki helyzeteinket és hatékonyak is voltunk. Mindvégig mi uraltuk a mérkőzést, és nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Örülök az eredménynek, a mutatott játéknak, és játékosaim hozzáállásának.”

DAC U14 - SDM Domino Pozsony U14 5:1 (2:0)

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „Az első perctől nagy csata folyt a pályán. Jó ellenféllel szemben egy jó mérkőzést játszottunk. Próbáltuk ellenfelünkre ráerőltetni akaratunkat, ami a mérkőzés nagy részében sikerült is. Sajnos a győzelmünk mellett egy súlyos sérülés is történt, így ezt a győzelmet a csapat nevében Száraz Mišonak ajánljuk. Mielőbbi felépülést kívánunk neki, s csapata várja vissza.”

FC Pozsonyligetfalu WU19 - DAC WU19 3:0 (0:0)

Horváth Dóra, a DAC WU19 vezetőedzője: „Az első félidő nagy részében mi uraltuk a pályát. Egyértelműen el kellett volna dönteni a mérkőzés végkimenetelét. Sajnos nem sikerült kihasználnunk lehetőségeinket, így gól nélkül ért véget az első játékrész. A második félidőben fordult a kocka. Az ellenfél felébredt, mi pedig bent maradtunk az öltözőben... Nem tudom pozitívan értékelni ezt a találkozót. Nagyon kell már a győzelem, hogy egy kis önbizalmat nyerjünk.”

FC Pozsonyligetfalu WU15 - DAC WU15 4:0 (1:0)

Bögi László, a DAC WU15 vezetőedzője: „A 4:0-ás vereség ellenére elégedett vagyok a teljesítményünkkel. A lányok az első perctől kezdve keményen játszottak, a párbajok 75%-át meg is nyerték. A meccs előtt arra kértem őket, hogy keressék az 1:1 elleni szituációkat, mivel abban sikeresek tudunk lenni. Kihasználtuk a gyors játékosainkat, így sok jó elfutásunk volt mindkét szélen, viszont az ellenfél kapuja előtt jobb döntéseket kellett volna hoznunk. Labdavesztés után gyorsabban kell reagálnunk a szituációra, illetve a pontrúgásoknál határozottabbnak kell lennünk.”

article_bannerarticle_banner