Hír

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 24.9.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

DAC U19 - AS Trencsén U19 3:3

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „A Trencsén elleni mérkőzésünk példás ifjúsági derbi volt, melyen sok gól esett. Az elejétől támadó szellemben játszottunk, domináltunk a labdabirtoklásban, s ellenfelünket többször is saját térfelére kényszerítettük. Sajnos néhány egyéni hibának köszönhetően ellenfelünk gyors ellentámadásokból háromszor is betalált, ami soknak számít. A támadásaink során ismét megmutattunk erőnket, s a mérkőzést döntetlenre hoztuk. A játékosok megmutatták jellemüket és ellenálló képességüket, s minden bizonnyal megérdemelték volna a győzelmet.”

AS Trencsén U17 - DAC U17 2:0

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „A listavezető ellen sajnos nem sikerült a bravúr. Bátor és célratörő játékkal sikerült több lehetőséget is kialakítanunk, ezeknek a kihasználásához viszont több nyugalomra van szükség a büntetőterületben.”

AS Trencsén U16 - DAC U16 0:2

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Együttesünk remek csapatmunkát mutatott be. A mérkőzés előtt több olyan tényező is felmerült, mely befolyásolhatta volna a mérkőzés kimenetelét (pl. sérülések). A fiúk megmutatták csapatuk erejét, remek teljesítményt nyújtottak. Jól működött a védekezés is, támadásban is eredményesek tudtunk lenni, hiszen gyors ellentámadásokat tudtunk vezetni, melyekből veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára. Egyértelműen megérdemeltük a győzelmet, a fiúknak gratulálok.”

AS Trencsén U15 - DAC U15 3:1

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „A mérkőzés képe alapján sajnos a hazai csapat megérdemelten győzött – több helyzetet alakított ki és labdatartásban is felülmúlt minket. Úgy gondolom, nálunk ezúttal hiányzott a több labda nélküli mozgás és a jobb egyéni teljesítmények. Csalódott vagyok, mert nagyon készültünk erre a mérkőzésre.”

AS Trencsén U14 - DAC U14 1:1

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „A találkozót jól kezdtük, hamar vezetéshez jutottunk. Az első félidőben jól működött a csapatmunka – sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén és kialakítottunk néhány lehetőséget is. Sajnos a második félidőben az ellenfél akarata érvényesült a pályán. Az első félidei teljesítményünk rendben volt, a másodikból pedig van mit tanulnunk. Úgy gondolom, az eredménnyel elégedettek lehetünk.”

DAC U13 - AS Trencsén U13 0:4

Bogyai Krisztián, a DAC U13 vezetőedzője: „Nagyon jó első félidőt játszottunk, már a saját térfelükön sikerült letámadnunk az ellenfelet, sok labdát szereztünk, megnyertük a párharcok nagy részét is. Helyzeteket tudtunk kialakítani, kapufát rúgtunk, de a szünet előtt a trencséniek egy távoli lövésből megszerezték a vezetést. A második félidőben nem sikerült gólt szereznünk, az ellenfél pedig kontráiból betalált. A teljesítményünkkel elégedett vagyok, a helyzeteinket viszont jobban ki kell használnunk, főleg az ilyen jó képességű csapatok ellen.”

DAC U12 - AS Trencsén U12 6:10

Molnár Krisztián, a DAC U12 vezetőedzője: „Egy nagyon jó ellenfél ellen játszottunk. A mérkőzés nagy részében kiegyenlített játék folyt a pályán. Az ellenfél azokban a percekben tudott fölénk kerekedni, amikor több egyszerű labdát is eladtunk. Ez jelentette a különbséget – míg nekünk minden egyes labdaszerzésért meg kellett küzdenünk, addig a Trencsén több labdát is ajándékba kapott. Ettől függetlenül jól játszottak a gyerekek, s dicséret illeti őket.”

FK Szenice WU15 - DAC WU15 6:0

Bögi László, a DAC WU15 vezetőedzője: „Az utolsó két mérkőzésen a lányok küzdöttek és akartak. Ezen a mérkőzésen sajnos minden párbajhoz későn értünk oda, így azok többségét elveszítettük. Körülményesek és lassabbak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és ebből gólokat szerzett. Tanulnunk kell a hibáinkból és a következő mérkőzésre jól fel kell készülnünk.”

FK Szenice WU19 - DAC WU19 0:21

Bögi László: „Már az 1. percben vezetést szereztünk, ezzel a lányok mindjárt a mérkőzés elején önbizalmat kaptak. Ellenfelünknél jobbak voltunk fizikailag és technikailag is. Sok helyzetet alakítottunk ki, s ezeknek a felét sikerült is gólra váltanunk. Még mindig úgy gondolom, hogy a helyzetek kihasználásán javítanunk kell, de elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Örülök, hogy a lányok mosolyogva jöttek le a pályáról.”

article_bannerarticle_banner