Hír

​Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

​Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 30.9.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

DAC U15 - Slovan Pozsony U15 1:0

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Mindkét csapat nagyon színvonalas és élvezetes mérkőzést játszott. Játékosainkon minden szituációban látszott a lelkesedés és az elszántság – mindvégig nagyon sokat dolgoztak és futottak. A játék képe alapján megérdemelten sikerült legyőznünk egy nagyon jó ellenfelet.”

DAC U14 - Slovan Pozsony U14 1:2

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „Úgy érzem, a játék képe alapján nem született igazságos eredmény. A fiúk nagyon szerettek volna nyerni – vezetést is szereztünk és a második félidőben több alkalommal is eldönthettük volna a mérkőzést. Játékosainknak meg kell tanulniuk, hogy a győzni akarás nem nyomhatja rá a bélyegét a játék minőségére. A fiúkban ott van a tűz, s azon fogunk dolgozni, hogy a következő mérkőzésen jó teljesítményt nyújtsanak és a lefújás után mosolygós arcokat lássunk.”

Slovan Pozsony U13 - DAC U13 11:0

Bogyai Krisztián, a DAC U13 vezetőedzője: „Nagyon jó képességű ellenféllel játszottunk, akik ellen ilyen egyéni hibákat nem szabad elkövetnünk, mert azt rögtön góllal büntetik. Sajnos jelenleg kapusgondokkal küszködünk, de bízom benne, hogy ez a problémánk minél előbb megoldódik.”

Slovan Pozsony U12 - DAC U12 25:1

Molnár Krisztián, a DAC U12 vezetőedzője: „Ezen a mérkőzésen nem nyújtottunk jó teljesítményt. Ennek fényében az végeredmény igazságosnak mondható. Több játékosnak és nekünk edzőknek el kell gondolkodnunk: min kell változtatnunk, hogy a következőkben ilyen játék ne forduljon elő.”

article_bannerarticle_banner