Hír

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 8.10.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

DAC U19 - Besztercebánya U19 5:2

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője:„A Besztercebánya elleni mérkőzésen két teljesen különböző félidőt láttunk. Az első játékrész a mi szempontunkból remek volt, hiszen az első 15 percben támadójátékunkkal teljesen megleptük ellenfelünket. Ezzel hamar 3:0-s előnyhöz jutottunk, majd kicsit megnyugodtunk, visszavettünk a tempóból, majd ismét visszakapcsoltunk, s 5:0-ra hoztuk a félidőt. A második játékrész elején három padon ülő játékosunknak is lehetőséget adtunk. Ez a félidő teljesen más volt, mint az előző – nem kezdtünk olyan aktívan, több időt és területet hagytunk az ellenfélnek, s 5 perc után sikerült is gólt szerezniük. Nem működött annyira jól a támadójátékunk és a védekezésünk sem. A mérkőzést követően megdicsértem játékosaimat – az eredményért, s főként az első félidőben nyújtott teljesítményükért.”

Besztercebánya U17 - DAC U17 2:1

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője:„Az egész mérkőzés során dominálni tudtunk, de ezúttal sajnos nem tudtuk gólra váltani lehetőségeinket. Az ellenfél pedig kontráiból kétszer is eredményes volt, s ez döntött a mérkőzés sorsáról.”

Besztercebánya U16 - DAC U16 0:7

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Először a heti edzésprogramot szeretném értékelni. Az egész hét során jól ment a munka – a fiúk keményen edzettek minden egyes nap, s ezt követően kíváncsian vártam a bajnoki mérkőzésünket. A fiúk nagyon jó teljesítményt nyújtottak, s az eredmény magáért beszél. Fontos megjegyezni, hogy ezúttal nem minden helyzetünk ment be. Gratulálok a játékosok teljesítményéhez.”

Nagyszombat U15 - DAC U15 1:3

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Jó játékot bemutatva nagyon szép eredményt sikerült elérnünk. Az egész mérkőzés során mi voltunk a jobb csapat – nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki és mindvégig a mi akaratunk érvényesült. A játékosok nagyon jó teljesítményt nyújtottak, így akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.”

Nagyszombat U14 - DAC U14 0:2

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „Orkán erejű szél kíséretében sikerült diadalmaskodnunk Nagyszombatban. Az első játékrészben mindvégig nagy harc folyt a pályán. A második félidő nagy részében jó teljesítményt nyújtottunk, s így sikerült megnyernünk a mérkőzést.”

DAC U13 - Nagyszombat U13 1:6

Bogyai Krisztián, a DAC U13 vezetőedzője: „Az akaratra és a küzdelemre sem lehetett panasz – szerettük volna minden párharcunkat megnyerni. Játék terén viszont már kevesebbet engedett meg a jó képességű ellenfelünk. A végére egy picit elfogyott az erőnk, de hétről hétre javulunk ezen a téren is.”

DAC U12 - Nagyszombat U12 13:16

Molnár Krisztián, a DAC U12 vezetőedzője: „Az egész mérkőzés során kiegyenlített volt a játék a két csapat között. Minden játékosunk nagy akarással játszott, helyenként viszont hiányzott a koncentráció, így több egyszerű szituációban rossz döntést hoztunk és sok könnyű labdát vesztettünk. A későbbiekben ezt az akarást kell alapul venni és fokozatosan fejlődni.”

article_bannerarticle_banner