Hír

​Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

​Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 14.10.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

Rózsahegy U17 - DAC U17 3:1

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Kimondottan jó első félidei játék után a másodikban vezetést szereztünk. Erre azonban gyorsan válaszolt a hazai csapat, és 1 percen belül fordítani is tudott. A mérkőzés hajrájában a hazaiak még növelni tudták az előnyüket, és mi sajnos már nem tudtunk változtatni az eredményen.”

Rózsahegy U16 - DAC U16 5:2

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Ez nem a mi mérkőzésünk volt. Játékosaimnak már az első percektől hangsúlyoztam, hogy ezen a találkozón a koncentráció és a fegyelmezettség lesz a döntő, de ezt most sajnos nem sikerült betartaniuk. Nem játszottunk rosszul, nálunk volt többet a labda, nyomás alá helyeztük az ellenfelet, viszont a labdavesztés után ellenfelünk szinte minden gyors ellentámadását gólra váltotta. Mindez kulcsfontosságúnak bizonyult.”

DAC U15 - Léva U15 7:1

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Elsősorban szeretném kiemelni játékosaim mérkőzésen mutatott hozzáállását. Hangsúlyoztuk, hogy nem szabad lebecsülni a szerényebb képességű csapatokat sem. Ezen a mérkőzésen minden játékos lehetőséget kapott és élni is tudott vele. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, s mindvégig jó tempójú, gyors focit játszottunk.”

DAC U14 - Léva U14 10:0

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „Egy nagyon kellemes szombat délutáni mérkőzést játszottunk. Sok lehetőséget alakítottunk ki, amelyekből tízszer voltunk eredményesek. Gratulálok a fiúknak, de a munka továbbra is folytatódik.”

Léva U13 - DAC U13 4:0

Bogyai Krisztián, a DAC U13 vezetőedzője: „Sajnos továbbra is kapusgondokkal küzdünk, amit az ellenfeleink ki is használnak. A második félidőben teljesen beszorítottuk az ellenfelünket, de amíg a helyzeteinket kihagyjuk, gólok helyett pedig kapufákat lövünk, addig nehéz lesz számunkra kedvező eredményt elérnünk.”

Léva U12 - DAC U12 0:26

Molnár Krisztián, a DAC U12 vezetőedzője: „Az egész mérkőzésen megmutatkozott a különbség a két csapat között. Gyorsabbak, technikailag képzettebbek voltunk és játékszervezésben is az ellenfél fölé nőttünk. Ami viszont a legnagyobb dicséret az egész csapat számára, hogy egy pillanatra sem becsültük le az ellenfelet, végig koncentráltan játszottunk. Ez főleg a védekezésben mutatkozott meg, mert kapott gól nélkül játszottuk le a mérkőzést, ami kispályán nem egyszerű, legyen szó bármilyen ellenfélről.”

DAC WU19 - Spartak Miava WU19 0:7

Dóra Horváth a DAC WU19 vezetőedzője: „Hétvégén a tavalyi bajnokkal mértük össze tudásunkat. Tudtuk, hogy egy nehéz meccs vár ránk, így elsősorban a védekezésre összpontosítottunk. Az első félidőben nagyon jól teljesítettünk - a miavai lányok nem tudták áttörni a hátvédsorunkon, s ezzel kicsit megleptük őket. A második félidőben nyitottabb játékot játszottunk, megpróbáltunk helyzeteket is kialakítani, ezt viszont az ellenfél kihasználta. A harmadik kapott gól után kicsit fejben is elfogytunk. Azért sem szabad, hogy ez elvegye a kedvünket, mert ebben a szezonban már csak nehéz meccsekre számíthatunk (a Slovan vagy a Nyitra ellen). Megfelelően fel kell rájuk készülnünk.“

DAC WU15 - Spartak Miava WU15 4:3

Bögi László, a DAC WU15 vezetőedzője: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, s már 15 perc után 3 góllal vezettünk. A lányok egyszerűen, kombinatívan és keményen játszottak, s nem engedték az ellenfél játékosait helyzetbe kerülni. A második félidőben az ellenfél gyorsabb, magabiztosabb es pontosabb volt, mint mi, s az 50. percben sikerült egyenlítenie. Döntetlen állásnál mindkét csapatnak voltak helyzetei. Végül a mérkőzés utolsó percében egy szép szabadrúgásból szereztünk vezetést, amire az ellenfél már nem tudott válaszolni. Meg kell, hogy dicsérjem játékosaimat az első félidei játékukért és a másik félidei küzdésért és győzni akarásért. Az eddigi szezonban most nyújtották a legjobb teljesítményt.”

article_bannerarticle_banner