Hír

​Edzőink a legutóbbi bajnoki mérkőzésekről

​Edzőink a legutóbbi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 4.11.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a múlt heti mérkőzések kapcsán.

DAC U19 - Nagymihály U19 4:0

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „A Nagymihály elleni mérkőzésre alaposan felkészültünk. Az eredmény magáért beszél. Az első félidőt picit lassabban kezdtük, később viszont rákapcsoltunk, s a második játékrész már sokkal jobb volt. Dicséret illeti cserejátékosainkat is, akik dinamikusabbá tették a játékot.”

Nagymihály U17 - DAC U17 2:3

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Az első két támadásunkat góllal zártuk, így jóval könnyebb volt a dolgunk a mérkőzés további részében. Örülünk, hogy a második félidőben is fegyelmezett és taktikus játékot mutattunk, s biztos győzelemmel térhettünk haza.”

Nagymihály U16 - DAC U16 4:1

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Ezúttal az eredmény magáért beszél – sajnos az utóbbi három és fél hónap legrosszabb teljesítményét mutattuk. Nem működött az összjáték, hiányzott az agresszivitás. Ugyan nem az eredmény a fontos, hanem sokkal inkább a mutatott játék, mely nem az elképzeléseim szerint alakult.”

DAC U15 - Szenice U15 4:0

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Ezen a mérkőzésen talán nem a legjobb teljesítményt nyújtottuk, de sikerült legyőzni ellenfelünket. Ezúttal minden játékos lehetőséget kapott. Helyenként hiányzott az igazi csapatmunka, annak viszont örülök, hogy újra gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.”

DAC U14 - Szenice U14 2:2

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője:„Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben az ellenfél fizikálisan fölénk kerekedett és egy rögzített szituáció után ki is tudott egyenlíteni. A fiúkon érződött a fáradtság, így jól fog jönni az előttünk álló pihenő.”

Slovan Pozsony WU15 - DAC WU15 12:0

Bögi László, a DAC WU15 vezetőedzője: „A lányok az első perctől az utolsóig küzdöttek a pályán, igyekeztek kombinálni a széleken, de az ellenfél gyorsan reagált. Ez a mérkőzés megmutatta, min kell javítanunk – az átmeneteken védekezésből támadásba és fordítva –, de azt is, hogy a lányokban sokkal több van, mint amit eddig láttunk. Még egy mérkőzésünk van hátra, és a szezon őszi részét szeretnénk győzelemmel zárni.”

Slovan Pozsony WU19 - DAC WU19 13:0

Horváth Dóra, a DAC WU19 vezetőedzője: „Sajnos el kell ismernünk, hogy a Slovan – ami a női focit illeti – kicsit magasabb szintet képvisel. Egyértelműen jobban játszottak a pozsonyi lányok, viszont nálunk is látható a fejlődés. Az első 20 percben nagyon jól védekeztünk. Az ellenfél szabadrúgásokból szerezte találatait. A lányok végig küzdöttek, amiért dicséretet érdemelnek.”

article_bannerarticle_banner