Hír

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 18.11.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

DAC U17 - Nyitra U17 2:4

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Kiváló első félidőt produkálva 2:1-es vezetéssel vonultunk szünetre. A második félidőben sérülés miatt két kényszercserét is végre kellett hajtanunk, s ezt követően pontatlanul, ötlettelenül és sok egyéni hibával játszottunk. Ezt sajnos ellenfelünk ki is használta, s megnyerte a mérkőzést.”

DAC U16 - Nyitra U16 8:2

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk, remek teljesítményt nyújtottunk és az eredmény is nekünk kedvezett. Gratulálok a fiúknak a pályán mutatott teljesítményükért. Az első félidőt ugyan 2:1-es vezetéssel zártuk, a mutatott játékkal azonban nem voltam teljesen megelégedve. A szünetben tanácsokat adtunk a játékosoknak, melyet meg is fogadtak, s ezt követően már igazán eredményesek tudtak lenni.”

DAC U15 - Aranyosmarót U15 4:1

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „Számunkra a mérkőzés szerencsétlenül kezdődött, mert egy rögzített szituációból gólt kaptunk. Ezt követően viszont mindvégig domináltunk, s aktívan játszottunk. Az első félidőben voltak olyan szituációk, amikor gyorsabb reakcióra, s nyugodtabb megoldásokra lett volna szükség. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció és a higgadtság.”

DAC U14 - Aranyosmarót U14 3:1

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője:„Az ősz utolsó bajnoki mérkőzésén sikerült győzelemmel távoznunk a pályáról. Nem ez volt az eddigi legjobb teljesítményünk, de megérdemeltük a győzelmet.”

Aranyosmarót U13 - DAC U13 4:6

Bogyai Krisztián, a DAC U13 vezetőedzője: „A mérkőzés során végig mi domináltunk, örülök, hogy a sok helyzetet végre sikerült gólokra váltanunk. Az ellenfél többször is vezetett, a csapatot viszont ez sem zavarta meg. Csak a saját teljesítményünkre koncentráltunk, és végig ebben a szellemben fociztunk.”

Aranyosmarót U12 - DAC U12 1:25

Molnár Krisztián, a DAC U12 vezetőedzője: „Az utolsó mérkőzésünkön nagyon jól játszottunk. Az egész mérkőzés az ellenfél védőharmadában zajlott, minden labdavesztés után gyorsan és jól támadtunk vissza, az ellenfélnek a labda előre rúgására sem volt ideje. Támadásban kreatívak voltunk, viszont volt több olyan lehetőség, melyet mindenképpen góllal kellett volna befejezni.”

article_bannerarticle_banner