Hír

​Edzőink az idei utolsó bajnoki mérkőzésekről

​Edzőink az idei utolsó bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 10.12.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése az idei utolsó bajnoki mérkőzések kapcsán.

DAC U19 - Spartak Nagyszombat U19 4:1

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „Az őszi szezon utolsó mérkőzésén szerettük volna jó formánkat igazolni, s az első perctől a győzelemért hajtottunk. A Nagyszombat próbálta saját térfelét biztosítani, majd ellentámadásokat vezetni. Türelmesnek kellett lennünk, hiszen szinte mind a 90 percet az ő térfelükön játszottuk. Igazoltuk támadásbeli minőségünket, nagyon szép gólokat szereztünk, s megérdemelten győztünk. Az egész őszi szezont tekintve nagy köszönet jár a játékosoknak az edzéseken és mérkőzéseken mutatott hozzáállásukért – 57 gólt szereztünk, mely az egész bajnokságot tekintve a legtöbb, s nagyon örülünk, hogy a bajnokság felénél az élcsapatok közé tartozunk.”

Spartak Nagyszombat U17 - DAC U17 5:0

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Az első félidőben mezőnyben folyt a játék és a félidő végére sajnos két elkerülhető góllal a hazaiak szereztek vezetést. A második játékrész első felében szögletekig, kapufáig jutottunk, viszont paradox módon a hazaiak egy kontratámadásból növelni tudták előnyüket. Sajnos a mérkőzés vége jellemezte az őszi szezonban nyújtott teljesítményt, mellyel semmiképp sem lehetünk elégedettek.”

Spartak Nagyszombat U16 - DAC U16 1:1

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „Csütörtökön nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, s szinte az egész mérkőzés során mi domináltunk. Remekül építettük fel a támadásokat, jól alkalmaztuk a pressinget. Pontosan így képzelem el a játékunkat – egy olyan ellenfélre, mely a 2. helyen áll, mindvégig nyomást tudtunk gyakorolni. Kis szerencsének köszönhetően végül a tabella 3. helyén zárunk – gratulálok a fiúknak.”

article_bannerarticle_banner