Hír

Jótékonysági mérkőzések a városi sportcsarnokban

Jótékonysági mérkőzések a városi sportcsarnokban

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 17.12.2019, Rákócza Klaudia

Az Újpest FC rendezésében tegnap Nagymadon adományosztásra, Dunaszerdahelyen pedig jótékonysági mérkőzésekre került sor.

Az Újpest FC rendezésében tegnap Nagymadon adományosztásra, Dunaszerdahelyen pedig jótékonysági mérkőzésekre került sor. Az Újpest FC képviseletében Kabát Péter, a klub sportkoordinátora nyilatkozott az esemény fontosságáról. "Újpesten minden évben komoly hangsúlyt fektetünk a jótékonyságra – különböző falvakba és városokba látogatunk el, s a rászorulók számára csomagokat, ajándékokat viszünk. Tavaly Csengeren voltunk, idén pedig a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban játszott jótékonysági mérkőzések után a közeli Nagymadra látogatunk el, azzal a céllal, hogy segíthessünk a rászoruló gyermekeknek és családoknak."

A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban játszott találkozókon U14-es és U15-ös csapatunk Újpest korosztályos együtteseivel mérte össze erejét. Csapataink remekül szerepeltek – a DAC U14 és a DAC U15 is győzelemmel hagyta el a pályát. "Egy jó csapat elleni összecsapás mindig jót tesz, s előrevisz minket. Számunkra ez a mérkőzés remek felkészülési lehetőség volt a puhói szövetségi torna második fordulójára, melyen 18-án, szerdán veszünk részt. Olyan felállásban játszottunk, melyet majd a ránk váró tornán is szeretnék látni. Reméljük, hogy a most mutatott játék az előttünk álló tornára is pozitívan fog hatni" –  tért ki a jótékonysági találkozó fontosságára U15-ös csapatunk vezetőedzője, Balla Béla.

A mérkőzések eredményei:
DAC U15-Újpest U15 12:4
DAC U14-Újpest U14 8:3

article_bannerarticle_banner