Hír

FELHÍVÁS A SZÜLŐKHÖZ

FELHÍVÁS A SZÜLŐKHÖZ

AKADÉMIA
|
Hír
| hé 17.8.2020, Nagy Csilla

DAC 1904 futbalový klub Dunajská Streda

Az alábbi nyilatkozatok kitöltésével és aláírásával igazolja, hogy gyermeke az elmúlt napokban nem járt külföldön, illetve, hogy nem tapasztaltak a családban és közvetlen környezetükben koronavírusra jellemző tüneteket (következőkre érdemes figyelni: köhögés, kaparó torokérzés, torokgyulladás, megfázás, láz, ízlelés és szaglás romlása). Ha az elmúlt héten külföldön tartózkodtak vagy érintkeztek fertőzött személlyel, telefonon vagy e-mailben jelezze ezt gyermeke edzőjének.

Az Akadémián fokozottan betartjuk az óvintézkedéseket, ezen felül kérjük a szülőket, hogy amennyiben tehetik, ne utazzanak külföldre. Amennyiben indokolt a külfüldi utazás, haladéktalanul jelezzék utazási szándékukat gyermekük edzőjének.

Mi a teendő, ha most tért haza külföldről?

A külföldről hazatérő játékosaink kizárólag 5 napos karantén, valamint negatív koronavírus-teszteredménnyel látogathatják az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy az érintett játékosnak hazatérés után legalább 5napig otthon kell maradnia, ezután saját költségre elvégzett, negatív COVID-teszt bemutatása után látogathatja az edzéseket az akadémián.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

article_bannerarticle_banner