Interjú

Ammar Ramadan: Jó mentalitással futballoztunk

Ammar Ramadan: Jó mentalitással futballoztunk

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 2.7.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

„Remélhetőleg a bajnokságban is hozni fogom ezt a formát.” Ammar Ramadan már három találtnál jár a felkészülésben, tegnap a Sóstói Stadionban kettővel vette ki a részét az 5:0-s sikerből, és még egy büntetőt is kihagyott.

Először is gratulálunk a győzelemhez és a góljaidhoz. Hogyan láttad belülről a Fehérvár elleni mérkőzést?
„A találkozó jó erőfelmérőt jelentett a tétmérkőzések előtt. Kemény meccs volt, de főleg az első félidő első húsz percében futballoztunk kiválóan. Ezt követően egy kicsit visszavettünk, de megtartottuk a jó teljesítményt és az iramot. Főleg az első találat után több gólt is szerezhettünk volna, de rendben voltunk. A második félidőben a sok csere után is jó mentalitással futballoztunk, beszorítottuk az ellenfelet és további gólokat lőttünk.”

Ezek közül kettő is a te nevedhez fűződik. Az első picit szerencsés volt, a másodikat viszont egy nagyon szép lövéssel szerezted.
„A fociban néha szerencsére is szükséged van. Örülök a két gólnak, az új idényben szeretnék többször eredményes lenni. Ez csak a kezdet, remélhetőleg nagyon keményen megdolgozom majd a gólokért, hogy a csapat segítségére legyek. Mesterhármast is szerezhettem volna, de sajnos kihagytam a büntetőt.”

Három találatoddal a felkészülés legeredményesebb játékosa vagy. Ez ezt jelenti, hogy Ammar Ramadan csúcsformába került és a bajnokságban is többször ünnepelhetsz majd?
„Nem tudom, de a barátságos találkozókat nem lehet egy lapon említeni a tétmérkőzésekkel. A bajnokságban és a kupákban is kemény összecsapások várnak ránk, de természetesen szeretnék önbizalmat meríteni a felkészülési találkozókon szerzett gólokból. Ez egy jó és fontos kezdet, remélhetőleg a bajnokságban is hozni fogom ezt a formát.”