Interjú

Milan Dimun: Szükséges és fontos győzelem

Milan Dimun: Szükséges és fontos győzelem

A-CSAPAT
|
Interjú
| va 18.8.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

„Örülünk a három gólnak és az érintetlen hálónak is.” Milan Dimun csapatkapitányi szalaggal a karján és idénybeli első találatával indította el együttesünket a sima nagymihályi győzelemhez vezető úton.

„A sikertelen szezonkezdet után nagyon fontos volt ez a győzelem, szükségünk volt erre az érzésre. A magam és az öltöző nevében is örülök, hogy három pontot szereztünk, mert mindegyikünk felelősségteljesen állt hozzá a meccshez és elvégezte a kijelölt feladatait. Ilyen hozzáállással a legtöbb találkozón sikeresek lehetünk. A Besztercebányán elszenvedett kudarcot követően megbeszéltük, hogy minden egyes játékosnak mindent ki kell adnia magából és betartani az edzők utasításait. Tegnap fölényben futballoztunk, örülünk a három gólnak és az érintetlen hálónak is” – összegezte a gondolatait a tegnapi Nagymihály-DAC (0:3) bajnoki összecsapás után Milan Dimun, aki csapatkapitányként futballozott és a 32. percben magabiztosan értékesített egy büntetőt, amivel hárompontos pályára állította az együttest.

„Már hosszabb ideje gyakoroltam a tizenegyeseket és az öltözőben azt mondtam, hogy én leszek az ítéletvégrehajtó. Nem végezhetünk el sok büntetőt, a tavalyi idény végén egyet kaptunk a Zsolna elleni összecsapáson, amit átadtam Maťo Trusának, hogy mesterhármast szerezhessen. Szombaton azt mondtam, elvállalom a felelősséget és örülök, hogy sikerrel jártam. Bárcsak minél több gól állna a nevem mellett, és nemcsak büntetőből. Természetesen a többi gólszerző miatt is boldog vagyok, beleértve Maťo Trusát is. Nemcsak a találataival, de a teljesítményével is segíti a csapatot, igazi vezéregyéniség. Bízom benne, hogy a lehető legtöbbször betalál, hogy megküzdhessen a gólkirályi címért” – tette hozzá Milan Dimun, akinek a tegnapit követően 91 bajnoki találkozó és 5 gól áll a neve mellett együttesünk színeiben.

article_bannerarticle_banner