Hír

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 22.10.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

Zólyombrézó U19 - DAC U19 1:3

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „A szerdai Slovan elleni nehéz mérkőzés után egy újabb kitartóan küzdő ellenfél, a Zólyombrézó várt ránk. Ezúttal igencsak szervezetten játszottunk – a játékosok igazán komolyan vették feladatukat. A támadásokban veszélyesebbek voltunk ellenfelünknél, fokozatosan helyzeteket dolgoztunk ki, s az egész találkozó során megérdemelten uraltuk a játékot. Ezen a mérkőzésen azok a játékosok is lehetőséget kaptak, akik kevesebb játékpercet tudhatnak maguk mögött, s úgy gondolom, jól teljesítettek.”


DAC U15 - Nyitra U15 8:4

Balla Béla, a DAC U15 vezetőedzője: „A mérkőzést nagy lendülettel kezdtük és nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet. Egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket – a csapat igazán jól működött és keményen megdolgozott ezért az eredményért. Nagyon hatékonyak voltunk a labdaszerzés utáni gyors ellentámadásokban is és a kombinatív játékunk is remekül működött. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hogy remek teljesítményt nyújtottak és szép eredményt értek el.”


DAC U14 - Nyitra U14 3:2

Ravasz Tibor, a DAC U14 vezetőedzője: „A szezon eddigi legjobb mérkőzését játszottuk, s ehhez mindkét csapat jó játékkal járult hozzá. A jó iramú mérkőzés 60. percéig az történt a pályán, amit elterveztünk, 3:0-s vezetésnél viszont több hatalmas helyzetet is elpuskáztunk, s ezek a végén majdnem megbosszulták magukat. Büszke vagyok a fiúkra, jó teljesítményt nyújtottak.”

article_bannerarticle_banner