Aktuality

​​Tréneri o víkendových ligových zápasoch

​​Tréneri o víkendových ligových zápasoch

AKADÉMIA
|
Aktuality
| ut 22.10.2019, Rákócza Klaudia

Krátke zhodnotenie našich trénerov ohľadom víkendových zápasov.

Podbrezová U19 - DAC U19 1:3

Michal Kuruc, tréner DAC U19: „Po ťažkom stredajšom zápase so Slovanom nás čakal ďalší húževnatý súper Podbrezová. Tentokrát sme hrali organizovane, hráči poctivo pristupovali k svojim úlohám. Smerom dopredu sme boli viac nebezpečný ako domáci, postupne sme si vytvárali šance, zaslúžene viedli a hru kontrolovali počas celého zápasu. Dnes dostali príležitosť aj hráči, ktorí nastupujú menej, a celkom dobre si počínali.”


DAC U15 - Nitra U15 8:4

Béla Balla, tréner DAC U15: „Zápas sme začali veľmi dobre a vyvíjali sme veľký tlak na súpera. Vytvárali sme veľa príležitostí – ako tím sme pracovali veľmi dobre a usilovne na dosiahnutí tohto výsledku. Z rýchlych protiútokov sme boli veľmi efektívni a kombinovali sme dobre. Som veľmi hrdý na svojich hráčov za ich vynikajúci výkon a dobrý výsledky.“


DAC U14 - Nitra U14 3:2

Tibor Ravasz, tréner DAC U14: „Tentokrát sme odohrali najlepší zápas sezóny a dobrým výkonom k tomu prispeli oba tímy. Do 60. minúty sme hrali úplne podľa našich predstáv, ale pri vedení 3:0 sme nevyužili niekoľko obrovských šancí. Som hrdý na každého v tíme, odviedli sme dobrú prácu.”

article_bannerarticle_banner