Hír

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

Edzőink a hétvégi bajnoki mérkőzésekről

AKADÉMIA
|
Hír
| ke 3.12.2019, Rákócza Klaudia

Vezetőedzőink rövid értékelése a hétvégi mérkőzések kapcsán.

Slovan Pozsony U19 - DAC U19 2:2

Michal Kuruc, a DAC U19 vezetőedzője: „A Slovan elleni derbin nagyon jól kezdtünk. Aktív futballt játszottunk, szervezett játékot mutattunk. A 28. percben kiállították csapatkapitányunkat, s ellenfelünk büntetőjét értékesítve jutott vezetéshez. Mi ennek ellenére is folytattuk azt a játékot, amit a mérkőzés kezdetétől játszottunk, s emberhátrányban is meg tudtuk fordítani az állást 1:2-re. A második félidőben már ellenfelünk dominált, s egyenlíteni tudott 2:2-re. Igazi csapatként játszottunk, s megérdemeltük legalább az egy pontot.”

DAC U17 - Slovan Pozsony U17 2:4

Szijjártó László, a DAC U17 vezetőedzője: „Sajnos már a mérkőzés elejétől az ellenfél diktálta az iramot, 60 percig helytálltunk, ám ismét egyéni hibák döntöttek. 2:4 után próbáltunk cserékkel frissíteni, de páran sajnos már a mérkőzés elejétől dekoncentráltak voltak, ami számomra érthetetlen és ilyen szinten megengedhetetlen. Nem marad más, mint hogy az utolsó mérkőzésen ezt helyrehozzuk.”

DAC U16 - Slovan Pozsony U16 3:2

Kiss Igor, a DAC U16 vezetőedzője: „A fiúk megmutatták, hogy lépésről lépésre haladnak előre – az utóbbi három hónapban kétszer találkozott egymással a két csapat, s jól látható a fejlődésünk. Fantasztikus első félidőt játszottunk, minden szempontból domináltunk és megérdemelten hoztuk 3:1-re. A második játékrész első 20 percében szintén fölényben játszottunk, majd a kapott gól után kicsit kiengedtünk, de meg tudtuk tartani előnyünket, s megszereztük a győzelmet. Gratulálok a fiúknak.”

article_bannerarticle_banner