Aktuality

Tréneri o víkendových ligových zápasoch

Tréneri o víkendových ligových zápasoch

AKADÉMIA
|
Aktuality
| ut 3.12.2019, Rákócza Klaudia

Slovan Bratislava U19 - DAC U19 2:2

Michal Kuruc, tréner DAC U19: „V derby zápase so Slovanom sme si počínali od začiatku dobre. Hrali sme aktívny futbal s dobrou organizáciou hry. V 28 minúte bol vylúčený náš kapitán a súper z pokutového kopu šiel do vedenia. My sme aj naďalej pokračovali v tom, čo sme hrali od začiatku zápasu a otočili sme zápas aj v početnej nevýhode na 1:2. V druhom polčase už súper dominoval a dorovnal skóre na 2:2. Hrali sme tímovo a kompaktne a zaslúžili sme si aspoň bod.”

DAC U17 - Slovan Bratislava U17 2:4

László Szijjártó, tréner DAC U17: „Súper diktoval tempo od začiatku zápasu a rozhodli naše individuálne chyby. Po 2:4 sme sa pokúsili striedaním zmeniť vývoj zápasu, ale niektorí naši hráči boli od začiatku dekoncentrovaní, čo je pre mňa nepochopiteľné a na tejto úrovni neprijateľné. V poslednom zápase to musíme opraviť.”

DAC U16 - Slovan Bratislava U16 3:2

Igor Kiss, tréner DAC U16: „V tomto zápase sme ukázali, že moji chlapci napredujú dopredu – zápas viem porovnať z dvoch konfrontácií počas 3 mesiacov. Odohrali sme famózny prvý polčas, kde sme dominovali vo všetkých stránkach a zaslúžene sme vyhrali 3:1. V druhom polčase sme tiež dominovali 20 minút, potom po inkasovanom góle sme trošku poľavili, ale zápas sme dotiahli do víťazného konca. Gratulujem chlapcom.”

article_bannerarticle_banner