Hír

A mérkőzések menetrendje az UEFA Konferencia Ligában

A mérkőzések menetrendje az UEFA Konferencia Ligában

A-CSAPAT
|
Hír
| pé 28.6.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

A KL 2. selejtezőkörében lejátszandó mindkét összecsapásunk csütörtöki napon kerül megrendezésre, már a kezdési időpontok is ismertek.

Az UEFA Konferencia Liga 2. előselejtezőjének a sorsolása alapján a Sheriff Tiraszpol – PFC Zira páros egyik tagjával csapunk össze a továbbjutásért. A moldovai és azeri együttes az Európa-liga 1. selejtezőkörében találkozik, a mi ellenfelünk tehát a párharc vesztese lesz, aki az KL-ba kerül át.

Amennyiben ez a Sheriff lesz, az első felvonásra idegenben, a Sheriff Arenában kerül sor július 25-én, csütörtökön, itteni idő szerint 19:00 órai kezdettel (tehát helyi idő szerint 20:00-tól, mivel Moldovában egy órával több van).

Ha a Zira lesz a DAC ellenfele, az odavágót szintén július 25-én, csütörtökön rendezik, méghozzá közép-európai idő szerint 18:30-tól, ottani idő szerint 20:30 órától (Azerbajdzsánban két órával több van). Bár a Zira a saját, 1500 férőhelyes stadionjában játssza a bajnoki mérkőzéseit, az európai kupatalálkozóknak a közeli Mardakanban található Dalga Arena ad otthont. Ez az esetleges egymás elleni meccsünkre is igaz.

A visszavágón a MOL Arénában lépnek pályára a csapatok. Az ellenfél kilététől függetlenül az összecsapást augusztus 1-jén, csütörtökön, 20:30 órai kezdettel rendezik.

article_bannerarticle_banner