Hír

Szakolca - DAC 1904: jegyinfó

Szakolca - DAC 1904: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 20.9.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

Szombaton a Szakolca otthonában vendégszerepel a DAC. A vendégjegyek értékesítése már ma megkezdődik.

A Niké Liga 8. fordulójának mérkőzésén a tavalyi újonc és jelenleg 9. helyezett MFK Szakolca (Skalica) otthonában lép pályára a DAC. A vendégszektorba szóló belépőjegyek értékesítése már ma megkezdődött.

A Skalica-DAC találkozót 2023. szeptember 23-án, szombaton, 18:00 órától rendezik.

A belépőjegyek ára 8,- euró a felnőtt, ill. 6,- euró a 15 éven alatti gyermekek, a súlyosan egészségkárosodott (ZP) és 65 éven feletti szurkolók számára. Az árusításuk a következőképpen fog zajlani:
DAC store: szerdán a MOL Arénában található üzletünkben (18:00 óráig); csütörtöktől szombatig pedig a 41. Csallóközi Vásárban, a fanshop sátrunkban
Szakolcán: a mérkőzés előtt a helyszínen, 16:30-tól

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az elővásárlás lehetőségét.

A szakolcai stadion jegypénztárai és beléptető kapui másfél órával a kezdő sípszó előtt, 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál, a hokilabda (hokejbal) arénánál lesz.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!