Aktuality

Poďme spolu na DAC zo Zemianskej Olče a Štvrtka na Ostrove

Poďme spolu na DAC zo Zemianskej Olče a Štvrtka na Ostrove

A-TÍM
|
Aktuality
| st 23.10.2024, Nagy Krisztián, foto: Fekete Nándor
article_banner
article_banner

Spoznali sme návštevníkov najbližších dvoch domácich zápasov v rámci projektu „Poďme spolu na DAC!“.

Náš úspešný projekt „Poďme spolu na DAC!“ pokračuje aj v ligovej sezóne 2024/25. Prvých návštevníkov sme privítali v úvode októbra na stretnutí DAC-Žilina, boli nimi deti zo Základnej školy s vyučovacím jazykom maďarským v Sokolciach.

Dnes sa skončila registrácia na najbližšie dva domáce duely, ktoré odohráme v závere októbra. Najskôr privítame Košice (sobota 26. októbra 2024 o 18.00 h) a následne Podbrezovú (utorok 29. októbra 2024 takisto o 18.00 h).

Na víkendový zápas s Košicami k nám zavítajú hráči tímov U11 a U15 futbalového klubu FC Zemianska Olča. Tí vo svojej prihláške uviedli: „Toto družstvo sa nevzdáva ani napriek častým nezdarom. Treba vyzdvihnúť, že v U15 hrá aj viacero hráčov vo veku 10-11 rokov, ktorí zväčša čelia 14-15 ročným súperom a neboja sa ísť s nimi do súbojov. Osobná účasť na zápase DAC-u im môže poslúžiť ako motivácia nikdy sa nevzdávať, pretože tvrdá drina na tréningoch prinesie ovocie.“

Spoznali sme aj návštevníkov na utorňajšom zápase DAC-Podbrezová, ktorého sa v rámci projektu zúčastnia žiaci zo Základnej školy Štvrtok na Ostrove. Ich stručné a trefné odôvodnenie znie nasledovne: „Keďže sme veľmi motivovaní, ešte aj v utorok dávame prednosť DAC-u.“

Zaregistrovali sme aj ďalšie prihlášky, všetkým záujemcom ďakujeme. Projekt bude pokračovať pri príležitosti ďalšieho domáceho stretnutia proti Banskej Bystrici v nedeľu 10. novembra 2024. Sledujte náš web pre informácie ohľadom registrácie!

O projekte „Poďme spolu na DAC!“

Projekt je určený pre žiakov a študentov základných a stredných škôl, ktorí chcú naživo zažiť atmosféru MOL Arény. Organizovaný zážitkový výlet na domáce stretnutia DAC-u pozostáva zo zabezpečenia autobusu, vstupeniek, fotenia a suveníru. Projektu sa môžu zúčastniť školy, družstvá a organizácie v maximálnom počte 30 detí a 2 dospelí ako pedagogický dozor. Vzhľadom na kapacitné možnosti môžeme na každom stretnutí privítať iba jednu vybranú školu alebo organizáciu.

DAC 1904 zabezpečí nasledovný rámcový priebeh akcie:
- vyzdvihnutie žiakov v mieste školy/organizácie (2 hodiny pred zápasom, max. 40 km v okolí Dunajskej Stredy)
- doprava na zápas autobusom
- odovzdanie suvenírov
- návšteva zápasu DAC
- stretnutie a fotenie s hráčmi DAC
- návrat autobusom po zápase

Všetky uvedené aktivity projektu ponúka DAC školám a organizáciám ZDARMA!

article_bannerarticle_banner
×
Odehrané v 15:00 | A-tím
FK Slovan Duslo Šaľa
DAC 1904