Aktuality

Zajtra štartuje jar u starších dorastencov, DAC U19 privíta Trenčín

Zajtra štartuje jar u starších dorastencov, DAC U19 privíta Trenčín

AKADÉMIA
|
Aktuality
| pi 10.3.2017, Nagy Krisztián

DAC U19 vstúpi do jarnej časti najvyššej súťaže zajtra doobeda stretnutím proti trenčianskemu AS.

V predchádzajúcej sezóne sa DAC U19 v pozícii nováčika umiestnil na 13. mieste najvyššej súťaže, po trinástich jesenných kolách aktuálneho ročníka mu patrí jedenásta priečka.

Družstvo sa na druhú časť sezóny pripravovalo pod vedením trénera Jozef Olejníka v domácich podmienkach. „V príprave aj v zápasoch sa chlapci javili veľmi dobre, myslím si, že na odvetnú časť súťaže sme nachystaní. Bohužiaľ, nevyhýbali sa nám zranenia, ale popasujeme sa aj s tým. Cieľom bude vyhrať čo najviac zápasov, nazbierať čo najviac bodov, aby sme sa v tabuľke posunuli vyššie. Vyššie očakávania budem mať najmä od chlapcov, ktorí sa pripravovali s A-mužstvom, ale dobré výkony čakám od každého jedného hráča. Chalani videli, že dvere do áčka majú otvorené, len musia podávať výkony na hranici svojich schopností,“ hovorí tréner Olejník.

Káder: Száraz (naposledy Senica), Somogyi - Kozel, Špiriak, Krizsan, Janček, Valach (Spartak Trnava), Szelle, Rymarenko, Domonkos, Fronc (Senica), Santa, Tornyai, Zsigmond, Almási, Marko Divković (NK Otok), Vjekoslav Taritaš (NK Mladost Zdralovi), Branko Bajić (Čukarički Beograd). Duchoň sa po dlhodobom zranení už pripravuje s mužstvom, momentálne sú zranení Grebač, Varga a Šimko. Z A-tímu je vekom ešte alternatívou Aluku, z béčka Moďoroši.

Výsledky prípravných stretnutí:

DAC–Inter Bratislava U19 12:1 (góly: Divković 5, Fronc 2, Santa 2, Domonkos, Zsigmond, Rymarenko)

Gyirmót U19-DAC 3:4 (góly Domonkos 2, Modrovics, Rymarenko)

DAC U19-DAC B 1:1 (gól Rymarenko)

DAC U19-Kolárovo 6:0 (góly Santa, Divković, Rymarenko 3, Špiriak)

DAC U19-Nové Zámky 3:4 (góly Almási, Zsidek, Divković)

DAC U19-Vydrany 1:1 (gól Zsigmond)

DAC U19-Gabčíkovo 2:1 (góly Santa, Modrovics)

Austria U18-DAC U19 1:1 (gól Domonkos)

DAC U19 bude hrávať svoje domáce stretnutia v sobotu o 11.00 h na umelom ihrisku v Akadémii (do polovice apríla) a vo Vrakúni.

Rozpis stretnutí družstva nájdete tu.

article_bannerarticle_banner