Aktuality

1. liga, 13. kolo: FC DAC 1904 - FK Senica 3:2 (0:1)

1. liga, 13. kolo: FC DAC 1904 - FK Senica 3:2 (0:1)

AKADÉMIA
|
Aktuality
| po 30.10.2017, Nagy Krisztián

Šok v úvode, eufória v závere. Po góle inkasovanom v prvej minúte sa naša devätnástka otriasla a gólmi ofenzívnej trojice Rymarenko, Almási, Kelemen prerušila takmer dvojmesačné čakanie na víťazstvo.

FC DAC 1904 - FK Senica 3:2 (0:1)

28. októbra 2017, sobota, 11.00

Góly: 49. Rymarenko, 56. Almási, 86. Kelemen - 1. Martišiak, 58. Vida

Rozhodoval: Chromý - 78 divákov

DAC U19: Slíž - Magyar, Kozel, Mišenko, Nagy - László, Rymarenko, Taritaś - Holík (73. Zsidek), Almási, Kelemen

Hodnotenie trénera

Jozef Olejník: „Do stretnutia sme nevstúpili dobre, hneď v prvej minúte sme po štandardnej situácií dostali gól a v nasledujúcom priebehu prvého polčasu hráči upadli do mentálneho kŕču. V našej hre chýbal moment prekvapenia, presnosť a sebavedomie. Cez prestávku sme hráčov upokojili a v priebehu 15 minút výsledok dvomi peknými gólmi otočili. Po eufórii z tohto momentu sme stratili koncentráciu a súper o dve minúty vyrovnal. V zostávajúcom čase sa naše ofenzívne úsilie zvýšilo a vytúžený gól sme strelili štyri minúty pred záverečným hvizdom. Každopádne sa musíme zlepšiť v defenzívnej činnosti celého družstva. S tým súvisí aj taktická príprava družstva. Naopak, musím pochváliť družstvo za morálno-vôľové vlastnosti, avšak musíme tvrdo pracovať na odstránení vyššie uvedených nedostatkov, aby sme hráčov odovzdali medzi seniorov v stave pripravenosti po všetkých stránkach. Veľmi ma teší, že družstvo v tomto zápase precítilo pozitívnu emóciu a veríme, že to bude odrazovým mostíkom k ďalšiemu napredovaniu."

Po troch domácich stretnutiach sa DAC U19 tentoraz predstaví v Trenčíne. Predohrávka 14. kola sa uskutoční v stredu 1. novembra o 11.00 h.

article_bannerarticle_banner