Aktuality

Venujte svoje 2% dane mládeži DAC-u!

Venujte svoje 2% dane mládeži DAC-u!

AKADÉMIA
|
Aktuality
| st 2.3.2022, Ján Ficza

Dve percentá z vašich daní pre občianske združenie DAC AKADÉMIA nám pomôžu dosahovať naše ciele.

Aj tento rok sa fanúšikom ponúka vhodná príležitosť zasponzorovať DAC bez toho, aby ich to stálo čo len jediný cent!

Venujte nám, prosím 2% z dane z príjmov! Túto daň odvádzate v rovnakej výške štátu, vyplnením vyhlásenia však máte možnosť určiť, ktorej organizácii alebo občianskemu združeniu pošle štát časť Vami zaplatenej dane. Zákon umožňuje poskytnúť až 2% z dane z príjmov fyzických ako aj právnických osôb.

Obdobie podávania daňových priznaní a s tým aj možnosť poskytnutia 2% z týchto daní na registrované organizácie je tu. Takouto organizáciou je aj občianske združenie DAC AKADÉMIA, ktoré podporuje výchovu mladých hráčov vo veku 8-19 rokov. Sú to talentovaní futbalisti a futbalistky, ktoré obliekajú žlto-modrý dres našich mládežníckych družstiev.

Za finančné prostriedky z 2% Vašich daní boli v posledných rokoch zabezpečené pre mládež DAC napríklad:
- Tréningové pomôcky- Doprava družstiev na stretnutia v rámci Slovenska i do zahraničia na medzinárodné turnaje- Finančná a technická pomoc mladým futbalovým talentom so slabším sociálnym zázemím- organizácia turnajov aj s medzinárodnou účasťou: MOL Kukkonia Cup, Memoriála Zsolt Érseka, Future talents Cup, Olympiáda pre škôlkarov- regionálny projekt na pozdvihnutie kvality lokálnych futbalových klubov a ich infraštruktúry, vrátane vzdelávania trénerov z nášho regiónu- tábor pre brankárske talenty, sústredenia, tréningové kempy

Futbalový klub DAC sa zaväzuje, že takto získané financie budú prerozdelené výhradne medzi mládežnícke tímy DAC 1904, a použijú sa na financovanie športového výstroja a tréningových pomôcok, organizáciu turnajov, dopravu družstiev, zabezpečenie stravy, ubytovania a ďalších režijných nákladov.

V prípade, že sa rozhodnete podporiť rastúcu generáciu našich talentov, príspevok pošlite na:

Názov združenia: DAC AKADÉMIA
Sídlo: Štúrova 1090/7, 92901 Dunajská Streda
IČO: 50066196
Dátum vzniku: 10.12.2015

Budeme radi, ak nás podporíte prostredníctvom darovania 2%. Ďakujeme!

Kliknutím sem si stiahnite vyplnený formulár Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby.

article_bannerarticle_banner