Aktuality

DAC 120: Bočné steny tribún bude zdobiť nástenná maľba

DAC 120: Bočné steny tribún bude zdobiť nástenná maľba

A-TÍM
|
Aktuality
| ne 21.7.2024, DAC 1904

Na počesť 120-ročnej histórie a legendárnych osobností nášho klubu bude bočnú stenu tribún MOL Arény AB a BC zdobiť nová farebná nástenná maľba.

Pri príležitosti 120. výročia založenia nášho klubu ešte počas tohto leta zriadime v priestoroch MOL Arény vynovené Múzeum DAC-u, s cieľom dôstojne si pripomenúť 120-ročnú históriu dunajskostredského futbalu, predstaviť historické míľniky a vzdať hold regiónu i komunite, ktorá bola s klubom vždy úzko spätá.

Expozícia múzea bude umiestnená v rôznych miestnostiach MOL Arény, kde sa návštevníci budú môcť podrobne zoznámiť s históriou nášho klubu, jeho znamenitými momentmi a legendárnymi osobnosťami. Výstava ponúka fanúšikom bohatý obrazový materiál, vďaka ktorému sa môžu čo najhlbšie ponoriť do sveta DAC-u.

Jedným z vrcholov výstavy budú nadrozmerné kresby a nástenné maľby na bočných stenách tribún, ktoré zobrazujú 120-ročnú históriu klubu a jeho legendárne postavy. Tieto nové farebné nástenné maľby budú zdobiť steny na vstupe do MOL Arény v rohoch AB a BC, čím poskytnú veľkolepý a nezabudnuteľný zážitok pre návštevníkov štadióna.

Otvorením klubového múzea DAC oslavuje nielen svoju vlastnú minulosť, ale zároveň prejavuje aj úctu fanúšikom a komunite, pretože múzeum bude miestom, kde môže každý znovu prežiť najdôležitejšie momenty histórie DAC-u a s hrdosťou zaspomínať na tých, ktorí sa zaslúžili o naše úspechy.

article_bannerarticle_banner