Aktuality

Nový instagramový profil DAC STORE OFFICIAL

Nový instagramový profil DAC STORE OFFICIAL

A-TÍM
|
Aktuality
| št 1.8.2024, Kurucz

S radosťou vám oznamujeme spustenie nového Instagramového účtu @dac_store_official! Tento nový "virtuálny priestor" pomôže všetkým našim žlto-modrým fanúšikom ľahko nájsť svoje obľúbené fanúšikovské doplnky alebo sa len inšpirovať najnovšími trendmi a zápasovými outfitmi.


Spustili sme účet na Instagrame @dac_store_official. Cieľom tohto kroku je, aby si každý žlto-modrý fanúšik ľahko našiel svoje obľúbené fanúšikovské predmety, alebo aby sa mohol inšpirovať najnovšími trendmi a matchday outfitmi.

Účet na Instagrame vznikol s cieľom priblížiť fanúšikom klubu najnovšie produkty a exkluzívne ponuky. Či už sú to dresy, šály, čiapky alebo iné fanúšikovské doplnky, tu nájdete všetko, po čom srdce fanúšikov túži.

Súťaž na Instagramovom profile

Dnešným dňom sme odštartovali súťaž, aby sme oslovili a obdarovali ešte viac fanúšikov. Nech sa ich čo najviac zapojí, aby mali šancu vyhrať fantastické darčeky. Podrobnosti a podmienky účasti v súťaži nájdete kliknutím na nižšie uvedený odkaz na Instagrame. Nezabudnite sledovať náš profil!

Nenechajte si ujsť túto vynikajúcu príležitosť! Sledujte nás, aby ste z prvej ruky mali informácie o najnovších produktoch, akciách a súťažiach. Či už je to nové fanúšikovské tričko, exkluzívna limitovaná edícia alebo len inšpirácia na ďalší zápasový deň, účet na Instagrame@dac_store_official je miesto, kde to všetko nájdete.

Kompletné pravidlá súťaže „Vyhraj Nový Zápasový dres!“

https://www.instagram.com/p/C-Hv4O4tuHp/

article_bannerarticle_banner