Preview

Pred prípravným stretnutím DAC 1904 - NK Osijek

Pred prípravným stretnutím DAC 1904 - NK Osijek

A-TÍM
|
Preview
| st 17.7.2024, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

Presne týždeň pred prvým súťažným zápasom absolvujú žlto-modrí generálku, v ktorej nastúpia v MOL Aréne proti štvrtému tímu chorvátskej ligy. Stretnutie DAC-Osijek má výkop vo štvrtok o 18.00 h v MOL Aréne.

Vo štvrtok 25. júla odohrá DAC prvý súťažný duel v novej sezóne, ktorým bude úvodné stretnutie 2. predkola Konferenčnej ligy UEFA. Na súpera si ešte musíme počkať, žreb nám totiž prisúdil horšieho z dvojice 1. predkola Európskej ligy Šerif Tiraspol - PFC Zira. V prvom zápase azerbajdžanský tím prekvapujúco vyhral v Moldavsku 1:0, zajtrajšia odveta v Baku bude mať teda veľký náboj.

Sedem dní pred ostrým štartom súťažného ročníka 2024/25 absolvujú zverenci trénera Xisca Muňoza generálku, v ktorej si v MOL Aréne zmerajú sily s chorvátskym tímom NK Osijek. Výkop je vo štvrtok 18. júla 2024 o 18.00 h.

Pre žlto-modrých to bude štvrté letné prípravné stretnutie, v tých doterajších si pripísali vyrovnanú bilanciu. Po bezgólovej remíze vo Viedni s tamojšou Austriou nasledovala domáca prehra 1:4 s Vyškovom a víťazstvo 2:1 nad Győrom. V poslednom zápase letnej prípravy privítame modro-bielych z Osijeku, ktorí, na jar aj s Lacim Almásim v kádri, skončili štvrtí v chorvátskej lige.

Aj zverenci nového, 39-ročného talianskeho trénera Federica Coppitelliho odohrajú prvý súťažný duel v rámci 2. predkola Konferenčnej ligy UEFA. O týždeň vo štvrtok privítajú postupujúceho z dvojice Šiauliai (Litva) - Levadia Tallinn (Estónsko). V prvom zápase Estónci vyhrali v Litve 2:0. Ligová súťaž v Chorvátsku štartuje počas prvého augustového víkendu, teda týždeň po našej Niké lige.

Viac informácií o našom zajtrajšom súperovi NK Osijek nájdete tu.

„Do posledného prípravného stretnutia pôjdeme o čosi čerstvejší ako do predošlých. Chlapci veľmi dobre pracujú v tréningoch a verím, že to ukážu aj na ihrisku. Niektorí hráči odohrajú 70-75 minút, iní celý zápas. Narazíme na veľmi kvalitného súpera, očakávam preto dobrý zápas. Tešíme sa, že nastúpime na našom štadióne a pred našimi fanúšikmi. Chcem od mužstva, aby ukázalo aspoň časť z toho, na čom sme v predošlých štyroch týždňoch pracovali. Dôležité bude tiež vidieť, ako sa noví hráči adaptovali na náš herný štýl a aby sa nikto nezranil,“ vyhlásil tréner DAC-u Xisco Muňoz.

Prípravné stretnutie DAC 1904 - NK Osijek má výkop vo štvrtok 18.7.2024 o 18.00 h, rozhodujú Ruc - Pozor, Roszbeck.

Informácie pre fanúšikov

Zajtrajší zápas sa uskutoční v MOL Aréne. Vstupenky sú naďalej v predaji online aj v pokladniach MOL Arény. Pre informácie ohľadom ich predaja kliknite sem.

Pre fanúšikov budú otvorené tribúny B, C a VIP. Platí voľné sedenie, vstupenky nie sú na konkrétne sedadlo, avšak platia len v rámci daného sektora. Majiteľov permanentných vstupeniek do sektora AP prosíme, aby sa usadili v sektore C.

Brány štadióna sa otvárajú hodinu pred výkopom (o 17.00 h, platí aj pre VIP).

Voľný vstup majú majitelia permanentných vstupeniek na sezónu 2024/25, ktorí si ich zakúpia najneskôr do 17.00 h zápasového dňa (18.7.2024).

Priamy prenos môžete sledovať v živom prenose na našom oficiálnom YouTube kanáli a Facebook profile.

article_bannerarticle_banner