Aktuality

Stretnutie s legendami: v sobotu DAC-Slovan aj u starých pánov

Stretnutie s legendami: v sobotu DAC-Slovan aj u starých pánov

A-TÍM
|
Aktuality
| po 9.9.2024, Nagy Krisztián

V sobotu bude MOL Aréna dejiskom dvojzápasu DAC-Slovan. Pred večerným šlágrom 7. kola Niké ligy vybehnú na trávnik nášho štadióna aj legendy oboch klubov.

Kapko, Mičinec, Diňa, Krištof, Pavlík, Liba, Hodúr, Szaban, Gőgh či tréner Pecze - to je len niekoľko mien spomedzi legendárnych hráčov DAC-u, ktorých uvidíme po dlhšom čase pokope a v akcii na trávniku dunajskostredského štadióna.

V sobotu 14. septembra 2024 o 14.30 h bude totiž MOL Aréna dejiskom stretnutia starých pánov DAC-u a bratislavského Slovana. Vstup je voľný, ďalšie detaily prinesieme neskôr.

V drese hostí z Bratislavy uvidíme takisto známe postavy československého a slovenského futbalu. Za Old Boys Slovana totiž pravidelne nastupujú hráčski velikáni ako Hrdlička, Mucha, Stúpala, Kinier, Chvíla, Tittel, Pecko či Slovák.

V deň, ktorý vyvrcholí večerným derby proti belasým v rámci 7. kola Niké ligy, sa bude niesť v znamení osláv 120. výročia založenia nášho klubu.

Okrem zápasu starých pánov bude za B tribúnou pre fanúšikov prichystaná Niké Fanzóna (od 18.00 h) s množstvom atrakcií. Približne od 19.00 h môžete vo Fanzóne stretnúť viaceré legendy DAC-u aj osobne, vypočuť si rozhovory s nimi a požiadať o autogram či spoločnú fotografiu.

V polčase večerného súboja DAC-Slovan príde na rad vyvrcholenie série osláv. Najväčším osobnostiam histórie nášho klubu odovzdáme pamätné plakety. Príďte si s nami zaspomínať a zatlieskajte ešte raz legendám žlto-modrej histórie!

article_bannerarticle_banner
×
Dnes v 18:00 | A-tím
AS Trenčín
DAC 1904